Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11114673t1he8cd.jpg)
Nepieciešams:
- 100 grami olīveļļas
- 50 grami sarkanvīna etiķa
- 1 1/2 tējkarotes ķiploka pulvera
- 1 1/2 tējkarotes kaltēta bazilika
- 1 1/2 tējkarotes kaltēta oregano
- 3/4 tējkarotes maltu melno piparu
- 3/4 tējkarotes baltā cukura
- 500 grami vārītu makaronu
- 15 ķiršu tomātiņi, sagriezti uz pusēm
- 200 grami sarkanās paprikas, sagrieztas
- 150 grami fetas siera
- 100 grami loku
- 100 grami melno olīveju
- 1 sarkanais sīpols, sagriezts
Pagatavošana:
Lielā bļodā lej olīveļļu, sarkanvīna etiķi. Pievieno ķiploku pulveri, baziliku, oregano, melnos piparus un cukuru. Pievieno uzvārītus makaronus, tomātus, papriku, fetas sieru, loku, olīvas un sarkano sīpolu.
Visu kopā samaisa un atstāj uz divām stundām vai nakti.