Cilvēki smejas par pretrunām «Skaistules un Briesmoņa» ētiskajās normās (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaunajā «Disney» pasaku filmas «Skaistule un Briesmonis»  («Beauty and the Beast») ekranizācijā viens tēls atklāti pozicionēts kā gejs. Tas, protams, uzjundījis diskusiju vilni. Piemēram, skandalozais Krievijas politiķis un Valsts domes deputāts Vitālijs Milonovs vērsies pie kultūras ministra ar lūgumu pārbaudīt jauno «Disney» filmu  par homoseksuālisma propagandu. Savukārt, «Twitter» cilvēki atraduši arī citus interesantus skatupunktus.

Interneta vidē cilvēki pasmejas par satraukumu ap geju tēmu. Pirmkārt jau tādēļ, ka daudzi uzskata, ka Džoša Gāda atveidotais Lefū vienmēr bijis gejs - tas vienkārši nav iepriekš skaļi paziņots. Citi atkal brīnās, par to, ka cilvēkus satrauc geja tēls, kamēr mīla starp tīņu meiteni un pa pusei cilvēku, pa pusei dzīvnieku esot pilnīgi normāla.

«Iedomājieties - boikotēt «Skaistuli un Briesmoni» geja tēla dēļ, kamēr tīņu meitene, kura iemīlas bifelī ir pilnīgi normāli.»

«Daži no jums dusmojas, ka filmā ir homoseksuāls tēls - kamēr visa filma ir par sievietes un bifeļa mīlestību ??»

«Kristieši sauc homoseksuālo tēlu par «nedabisku», bet ar to, ka filmā ir sātaniski runājoši svečturi un tējkannas, jūs esat pilnīgā mierā.»

«Skaistulē un Briesmonī» ir homoseksuāls tēls? Pretīgi! Bērniem būtu jāzina, ka mīla var pastāvēt tikai starp sievieti un ragainu vilku-lāci!»

«Kādēļ jābrīnās par geju «Skaistulē un Briesmonī»? Vai tad viņi nav redzējuši animēto klasiku?»

«Skaistule un Briesmonis» prezentē pirmo atklāto geja tēlu? Man jums ir ziņas!»

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu