Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11114897t1hcd05.jpg)
Nepieciešams:
- 1 ola
- 200 grami cepumu (piemēram, «Selga»)
- 100 grami sviesta
- 5 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 ēdamkarote vaniļas cukura
- 100 grami valriekstu
- 50 grami rozīņu
- 50 grami marmelādes
Pagatavošana:
Lielā bļodā nevienmērīgos gabaliņos sadrupina cepumus tā, lai cepumi paliek arī lielākos gabalos.
Katliņā uz lēnas uguns liek sviestu, lai tas izkūst. Pievieno olu, intensīvi maisot, pievieno arī cukuru. Visu kārtīgi samaisa un pievieno kakao. Turpina maisīt līdz veidojas viendabīga masa.
Šokolādes masu pievieno cepumiem. Klāt liek sagrieztas marmelādes, sakapātus valriekstus un rozīnes, kārtīgi samaisa.
Masu liek atbilstošā veidnē vai saritina folijā desas formā. Atdzesē un liek ledusskapī uz vairākām stundām vai nakti.