Foto: Linda Leen ņēmusi vērā kritiku un mainījusi stilu (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursā «Supernova» piedalījās arī mūziķe Linda Leen ar dziesmu «Who is in charge?». Kamēr konkursa žūrija vērtēja dziesmu un izpildījumu, «Twitter» vietnē cilvēki vairāk apsprieda dziedātājas izskatu. Daudzi pārmeta pārlieku iedegumu un Bejonses kopēšanu. Drīz pēc «Supernovas» Lindas Leen priekšnesumu atkal varēja baudīt «Zelta Mikrofons» ceremonijā, kur viņa demonstrēja jau pavisam citu vizuālo tēlu, izpildot nākamo singlu «Lover» no jaunā albuma «Digital Church». Stila pārmaiņas vari novērtēt, apskatot fotogaleriju:

Dziedātāja un mūziķe Linda Leen 8. martā publicējusi jaunāko sava albuma «Digital Church» singlu «Lover». Šis ir trešais singls no janvārī izdotā albuma «Digital Church».

««Lover» ir dziesma par ilūzijām, kas apvij mīlestību. Es to uzrakstīju laikā, kad izdzīvoju visu emociju gammu no mīlestības alkām līdz tās noliegumam, no trakām, sātīgām naktīm līdz pilnīgai nošķirtībai no dzīves. Tā ir kā vēstule sev un kādam vēl, kam svarīgi saprast – kas ir mīlestība, kur to nemeklēt un kur to atrast,» par dziesmu stāsta tās autore.

 

Meistars un gandrīz Margarita.

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Dziesma pieejama mūzikas straumēšanas servisos «Spotify» un «Itunes».

Jaunais singls iezīmē arī jaunā albuma koncertu turnejas sākumu – ar spilgtu uzstāšanos skatītājus Linda Leen priecēs 11. martā Rēzeknē, Latgales vēstniecībā «Gors», 16. un 17. martā «Palladium» koncertzālē Rīgā, 19. martā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» un 26. martā «Lielajā dzintarā» Liepājā.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu