Amala Klūnijas smalkais grūtnieces stils: 12 cm papēži un dārgas zīmolu drēbes (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Elegantā Amala Klūnija jau sešus mēnešus bauda topošās māmiņas godu, gaidot savus pirmdzimtos. Kamēr citas topošās māmiņas, īpaši gaidot dvīņus, sargās no augstpapēžu kurpēm, Džordža Klūnija kundzi tas nebiedē. Viņa uz pasākumiem dodas pat 12 cm augstās papēžu kurpēs.

Kopš pāris paziņoja sabiedrībai, ka trīsdesmit deviņus gadus vecā Amala gaida slavenā aktiera pirmdzimtos, topošā māmiņa šo faktu vairs neslēpa, arī izvēloties apģērbu.

Amalas grūtniecības garderobe ir īpaši izsmalcināta un iegādāta dārgu zīmolu veikalos. Praktiskās topošās māmiņas neizvēlas dārgus apģērbus, jo tie taču derēs tikai īsu laiku, bet Amala ir citās domās. Viņa vēlas izskatīties kā allaž izsmalcināta arī grūtniecības mēnešos, tādēļ neliedz sev tērpus pat desmitiem tūkstošu eiro vērtībā.

Viņas grūtnieču garderobē atrodams gan 5800 eiro vērts «Valentino» mētelis, gan 140 000 eiro vērta «Atelier Versace» vakarkleita.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu