Liene Skulme: Man meta ar sāli un gribēja zem zemes dabūt (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mākslinieces Lienes Skulmes vārds pēdējā laikā bulvārpresē izskanējis visai bieži. Tas viss skandalozās šķiršanās no latviešu aktiera Andra Buļa dēļ. Vairākus mēnešus pēc notikušā Skulme radušās aizdomas, ka kāds viņai uzlicis lāstu...

«Mani gribēja zem zemes dabūt!» savā pieredzē ar nelabvēļiem, kas māksliniecei bijuši uzlikuši lāstu, dalās Liene Skulme. «Darbā nāca sieviete un meta man virsū sāli! Es domāju, vai viņa smiltis tur pie durvīm arī nobērusi?» saka māksliniece, kura nu jau uz piedzīvoto spēj raudzīties ar smaidu.

Taču bijuši brīdi, kad skauģu dēļ viņa jutusies patiešām slikti: «Sajūta bija tāda, ka nav spēka. Tā it kā kristu čupā un sabruktu. Bet es tiku tam visam pāri! Kad sapratu, ka kaut kas nav riktīgi, mani māsa aizvilka pie dziednieka. Viņa teica – vai, Liene, es te skatos, ka visi nāks tūlīt pie taviem kapiņiem ar puķītēm, ja šitas viss nebeigsies. Kaut kas ir jādara!»

Sarunu šovā «Starp mums runājot», kas jau šovakar plkst. 21:00 būs skatāms televīzijā sievietēm «STV Pirmā!» kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi par meliem un krāpšanu attiecībās runās arī viens no Latvijas atpazīstamākajiem rokeriem, «Latvijas Motoklubu Asociācijas» un motokluba «Vēja brāļu ordenis» prezidents – Frīdis, gaišreģe Agnese Ziediņa - Zariņa kā arī jaunais komiķis Rūdolfs Kugrēns.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu