Nesmukums britu karaļnamā: Princis Viljams izklaidējas, kamēr karaliskā ģimene dodas uz dievkalpojumu (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/sophie.taylor.790

Britu tabloīdu galvenās ziņas saistītas ar Prinča Viljama atpūtu kalnos, kamēr Kembridžas hercogiene mājās rūpējas par abiem bērniem, bet karaliskā ģimene apmeklēja svinīgu dievkalpojumu Vestminsteras abatijā.

Foto: AFP/Scanpix

Princis Viljams izlaida nozīmīgu pasākumu Sadraudzības dievkalpojumu kopā ar karalieni - tā vietā kopā ar draugiem (tajā skaitā kādu austrāliešu modeli) viņš izklaidējās Šveices Alpu kūrortā un apmeklēja naktsklubu. Princis ar trim draugiem pa dienu azartiski izmēģinājis slēpošanas kūrorta piedāvātās trases. Viņš arī manīts baudām maltītes un vietējo alu kūrorta restorānos. Kādā vakarā kompānija devusies uz naktsklubu «Farinet», kur izklaidējusies līdz naktij - nogaršojot dzērienus un dejojot.

24 gadus vecā modele Sofija Teilore manīta baudām pusdienas nepiespiestā atmosfērā, kopā ar princi Viljamu un viņa draugiem. Kompānijai gājis jautri un paparaci fiksējuši brīdi, kad princis modelei devis «pieci».

Foto: facebook.com/sophie.taylor.790

«dailymail.co.uk» ziņo, ka savs sakāmais par princi ir arī Sofijas draugam Āronam Gudfelovam, kurš arī esot baudījis dzērienus prinča kompānijā. Ārons nosaucis princi par «lielisku puisi», kurš galīgi neesot augstprātīgs.

Tomēr daudzi raugās skeptiski uz šīm bezrūpīgajām brīvdienām, jo Sadraudzības Dievkalpojums esot ļoti būtisks pasākums karaliskās ģimenes kalendārā. Tā neapmeklēšana, turklāt pavadot laiku laiskā atpūtā, varētu kaitēt 34 gadus vecajā prinča - divu karalisko atvašu tēva - reputācijai.

Izradās, princim Viljamam ir ne pārāk čakla diplomāta slava. Aizvadītajā gadā 90 gadus vecā karaliene un viņas vīrs, 95 gadus vecais princis Filips ir pārspējuši jauno monarhu, pildot valsts pienākumus. Karaliene piedalījusies 332 vizītēs, princis Filips - 219, kamēr princis Viljams 188.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu