Foto: Lietuva atvadās no nežēlīgi noslepkavotās Strazdauskaites

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 15min.lt

Šodien Lietuvas pilsētā Pluņģē sēru diena - notiek atvadīšanās no nogalinātās meitenes Ievas Strazdauskaites. Uz atvadīšanos ir ieradušies ļoti daudzi cilvēki, kurus ir šokējusi nežēlīgā slepkavība, vēsta Lietuvas medijs «15min.lt».

Sāpes, kuras pārdzīvojusi Strazdauskaites ģimene, reti kuru spējušas atstāt vienaldzīgu, un uz atvadīšanos ir ieradušies daudzi cilvēki, kuri atstāj kādu puķi - galvenokārt baltu rozi, kas simbolizē nevainību.

Cilvēki sēru zālē ierodas pilnīgā klusumā. Atvadīties ir ieradušies dažnedažādākie cilvēki - strādnieki, skolotāji, skolēni.

Daudzi uzdod dažādus jautājumus - vai tiešām automašīna ir vērtīgāka par cilvēka dzīvību? Kādēļ neatradās kāds, kurš spētu apturēt traģēdiju? Vietējie žurnālisti raksta, ka šodien vienota ir ne tikai Pluņģe, bet gan visa Lietuva.

Jau ziņots, ka Strazdauskaite pazuda ceļā uz Viļņu. Viņas lepno auto uz ceļa pamanīja seši vīrieši, kas spontāni izlēma veikt noziegumu, vēsta «15min.lt».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu