Slavenās BBC intervijas profesors iepazīstina ar savu ģimeni (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums.

Amerikāņu profesors Roberts Kellijs (Robert Kelly), kura tiešsaistes intervija Lielbritānijas raidsabiedrībai BBC pagājušajā nedēļā kļuva par interneta sensāciju, sniedzis vēl vienu interviju, kurā viņš iepazīstinājis ar savu ģimeni un sniedzis savu viedokli par nu jau slaveno interviju, raksta Lielbritānijas medijs «The Guardian».

Kellijs ir Dienvidkorejas Pusanas Nacionālās universitātes politikas zinātnes profesors.

Viņš pagājušajā nedēļā BBC tiešraidē sniedza savu komentāru pār notikumiem Dienvidkorejā, kur piektdien no amata tika atcelta valsts prezidente. Tomēr interviju negaidīti iztraucēja abi viņa bērni, kas pēkšņi ienāca istabā. Pēc mirkļa pakaļ bērniem istabā iesteidzās arī profesora sieva.

Šonedēļ Kellijs kopā ar savu sievu tiešsaistē no savām mājām Pusanā vēlreiz sarunājās ar BBC žurnālistu Džeimsu Menendesu (James Menendez), kurš Kelliju intervēja arī pagājušajā nedēļā.

«Visi, ko mēs pazīstam, uzskata, ka tas bija diezgan smieklīgi,» par pagājušās nedēļas notikumiem stāstīja Kellijs.

Kellija sieva Džuna Kima norādīja, ka arī ģimenē viņi pēc tam smējušies par šo atgadījumu, tomēr viņi bija nobažījušies, ka BBC vairs nekad nejautās profesora viedokli.

Profesors arī iepazīstināja ar galvenajiem slavenās intervijas varoņiem – četrus gadus veco meitu Merionu un nepilnu gadu veco dēlu Džeimsu.

Kellijs stāstīja, ka viņa meita intervijas dienā bijusi īpaši pacilātā noskaņojumā, jo bērnudārzā todien bija notikušas viņas dzimšanas dienas svinības.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu