«Astro'n'out» rada nebijušu 360 grādu video (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/youtube.com

Grupa «Astro'n'out» laidusi klajā jaunu singlu no albuma «Urda» - «Gaisma». Tā ir viena no 12 jaunā albuma kompozīcijām un jau paguvusi iemantot klausītāju atzinību grupas Latvijas koncerttūres «Satiksimies, tiksimies» ietvaros. Dziesmai tapusi arī video versija, kas uzņemta mūsdienīgajā 360 grādu tehnoloģijā.

Gaisma ir dziesma par pārmaiņām, kas ved uz izaugsmi un modina jaunai dzīvei. Tā ir arī dziesma par bērniem un sarakstīta «Astro'n'out» solistes Māras Upmanes-Holšteines otrā bērniņa gaidīšanas laikā. Tāpat kā pārējās albuma «Urda» dziesmas, jaunais singls tapis sadarbībā ar producentu un albuma dziesmu līdzautoru DJ Rudd.

Dziesmas video versija, ko veidojis Eduards Laķis no «kind» un «360video.lv», tapusi koncerttūres «Satiksimies, tiksimies» ietvaros Vidzemes koncertzālē Cēsīs. Video filmēts, izmantojot interaktīvo 360 grādu video kameru sistēmas un, to skatoties, ikviens var izbaudīt, ka koncerta laikā atrodas uz skatuves kopā ar grupu, izvēloties sev tīkamāko skatpunktu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu