Video: Adele koncertos brauc cauri pūlim, slēpjoties kastē (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu popzvaigzne Adele, kura šogad triumfēja «Grammy» ceremonijā, šobrīd aktīvi koncertē Austrālijā un Jaunzēlandē. Izrādās, lai nokļūtu uz skatuves viņa izmanto kādu triku, kuru viņa gribēja paturēt noslēpumā un atklāt pašās tūres beigās. Tomēr, kāds tūrei pietuvināts cilvēks izjaucis šo dziedātājas plānus un šis fakts nācis gaismā jau tagad, vēsta «independent.co.uk».

Adeli līdz skatuvei stadionu vidū ik katru koncerta vakaru nogādā skaņas tehnikas transportēšanas kastē. Protams, šāds gājiens ir ļoti viltīgs, jo skaņu kaste koncertā nešķiet nekas aizdomīgs. Šāds triks nepieciešamas, jo stadionos ne vienmēr ir iespēja nokļūt uz skatuves izmantojot aizkulises, bet spraukties cauri fanu pūļiem būtu pārāk uzkrītoši.

Koncertējot Sidnejā viņa gan publikai teikusi zīmīgus vārdus: «Tas kā es tieku uz skatuves man liek tā nosvīst. Esmu slapja. Es jums to nevaru atklāt līdz (tūres) beigām, jūs smiesieties, kad uzzināsiet.» Tagad šim mistiskajam teikumam ir skaidra atbilde.

<

/p>

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu