Ozols ieskaņo iedvesmojošu video, kas mudina piepildīt sapņus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Virzība uz mērķi un centieni piepildīt savu sapņus - to nav lieki atgādināt nevienam un nekad! Jo sevišķi svarīgi ir motivēt bērnus būt aktīviem un darboties, lai viņu labie nodomi realizējas.

Futbola skola «Metta» sadarbībā ar Latvijā populāro hiphopa mākslinieku Ozolu radījusi video, iedvesmojot cilvēkus sekot saviem sapņiem un piepildīt tos!

Video atainots futbolista ceļš no pirmās sastapšanās ar futbola bumbu un šī sporta veida iemīlēšanu līdz kļūšanai par sava aroda profesionāli. Futbola īsfilmā caur personas skatupunktu tiek parādīts kā futbols kļūst par ikdienu un nākotnes sapni, kura īstenošanā nozīmīga loma ir ģimenei un izglītībai. Jo tikai ar tuvāko cilvēku atbalstu, neatlaidīgu darbu un personas izaugsmi, ko sniedz izglītošanās ir iespējams īstenot savus sapņus un kļūt par savas nozares augsta līmeņa profesionāli.

Pats svarīgākais, ko futbola skola METTA uzsver ir, ka šos sapņus mums palīdz veidot un īstenot Latvija, arī Latvijā sapņi ir iespējami. Video noslēgumā tās galvenā varoņa acīm nonākam šodienā. Brīdī, kad komandas biedri, uzmundrinot savu partneri, pārtrauc viņu koncentrācijas brīdī pirms gaidāmās spēles, kurai viņš noskaņojas, atskatoties uz savu ceļu pretim sapnim!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu