Tramps un Merkele fotografēšanās laikā nepaspiež viens otram roku (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps un Vācijas kanclere Angela Merkele kopīgās fotografēšanās laikā nav paspieduši roku, vēsta «Politico». 

Tiek vēstīts, ka abu valstu līderi pozējuši fotogrāfiem Baltā nama Ovālajā kabinetā, un daudzi reportieri lūguši abus līderus sarokoties, lai iemūžinātu šo brīdi.

Merkele pieliekusies pie Trampa un jautājusi, vai viņš ir gatavs paspiest roku, taču ASV prezidents turpinājis skatīties uz žurnālistiem un nekādi nav reaģējis uz Merkeles iniciatīvu.

Masu mediji neizslēdz, ka Tramps vienkārši nav dzirdējis kolēģes aicinājumu, jo bijis liels troksnis. Tiek atgādināts, ka Tramps ir pazīstams ar ilgiem un aktīviem rokasspiedieniem. Tā, piemēram, Japānas premjeram Sindzo Abem viņš roku spieda 19 sekundes.

Tiesa, Merkele un Tramps jau paspieda viens otram rokas brīdī, kad ASV prezidents sagaidīja Vācijas kancleri pie Baltā nama. Abu līderu tikšanās notika ar trīs dienu nokavēšanos - tā sākotnēji bija 14. martā, taču sniega vētras dēļ tā tika pārcelta.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu