Edavārdi izdod jaunu albumu «Īstas acis» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunais un daudzsološais reperis Edavārdi izdod jaunu albumu «Īstas acis». Tajā iekļautas 10 kompozīcijas, par kuru muzikālo pavadījumu ir parūpējušies tādi latviešu bītmeikeri kā Kashuks, NiklāvZ, Renalds Trakims, Sivick Beats, Noitro, X.O. un Kristaps Ritms.

Dziesmas ierakstīja un apstrādāja vietējā scēnā pazīstamais bītmeikeris Tablis paša izveidotājā studijā «401». Albumā «Īstas acis» kā vienīgais viesmāklinieks piedalās soul, gospel un jazz dziedātāja Kristīne Prauliņa, kuru var dzirdēt 4 dziesmās, kā arī starp dziesmām parādās dažādu Edavārdi draugu balsis.

«Albums «Īstas acis» un dziesma «Zilie Ekrāni» ir par sevis meklēšanu informācijas laikmetā. Dziesmās tiek runāts par to, cik bieži mēs savās galvās mēģinām izdzīvot scenārijus un attēlus, kuriem nav nekādas saistības ar vidi, kurā mēs reāli uzturamies. Tas man lika aizdomāties...,» – par albumu un video izsakās Edavārdi.

Kopā ar albumu Edavārdi piedāvā video klipu dziesmai «Zilie ekrāni», ko veidoja fotogrāfs un režisors Artūrs Krūmiņš. Video tapa sadarbojoties ar veikalu «manekeni.lv» un seno deju grupas «Calendula» dejotājiem Annu un Ingaru.

8. aprīlī, klubā «Melnā piektdiena» notiks jaunā albuma prezentācija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu