Kaimiņiene atklāti par Kombuļu Ineses grūto bērnību un māti alkoholiķi (73)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/inese.addario

Ineses Adario jeb Kombuļu Ineses kādreizējās klasesbiedrenes māte, kura dzīvojusi turpat Kombuļos, žurnālam «Kas Jauns» atklājusi, cik smaga patiesībā ir bijusi Ineses dzīve. Viņa atklājusi faktus par to, ka Inese bijusi klasesbiedru atstumta, savukārt māte dzīvi sabeigusi ar alkoholu.

«Inese kopā ar manu meitu mācījās Strazdumuižas internātskolā neredzīgajiem. Tas cilvēkbērns jau tad bija atšķirīgs no pārējiem. Inesi nekad neviens nav pieņēmis - ne kā mazu, ne kā jau pieaugušu. Otrajā un trešajā klasē varēja saprast, ka viņa ir citāda. Domāju, ka agrā bērnībā viņa ir sista vai kādu citu apsvērumu dēļ viņai radušies dažādi traucējumi,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstījusi Ineses skolasbiedrenes mamma.

Viņa arī atklājusi, ka diemžēl Inesei nav bijis iespējas bērnībā parādīt savu labo balsi, jo pārējie kora dalībnieki nav meiteni pieņēmuši. Inesei vienmēr gribējies izcelties un pārējo fona un darīt trakas lietas- 14 gados viņa pat aizbēgusi no skolas ar kādu vīrieti.

Kundze zinājusi teikt, ka Ineses mātei, kura strādājusi Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, bijušas ļoti nopietnas problēmas ar alkoholu.

«Atceros, ka bija pat tādi brīži, kad Ineses māte ieradās neredzīgo skolā un izsita logus, jo nevarēja pārdzīvot, ka netiek pie meitas invaliditātes pabalsta, to gribēdama nodzert,» nepatīkamajās atmiņās dalījusies kundze.

«Liela kļūda bija tā, ka Inesi laida brīvdienās mājās pie mātes, jo tur viņa neko labu neredzēja - tikai nemitīgas orģijas, dzeršanu un skandālus. Māte nomira, kad Inesei bija jau 20 gadu, atceros, tika atrasta mirusi uz kādas no Vecrīgas ielām,» informējusi Ineses klasesbiedrenes mamma.

Komentāri (73)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu