Neuzticība esot izjaukusi Agneses Zeltiņas un bijušā diplomāta attiecības (127)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pēc  vairāk nekā trīs gadu ilgām attiecībām šķīrušies aktrises Agneses Zeltiņas un bijušā diplomāta Rūdolfa Brēmaņa ceļi. Par abu šķiršanos žurnālam «Kas Jauns» ziņojuši pārim tuvu stāvošas personas.

Jāatzīmē, ka šī nav vienīgā skaļā šķiršanās Rūdolfa dzīvē. Viņš šobrīd piedzīvo arī krasu pavērsienu karjerā, jo izbeidzis savas valsts diplomāta gaitas un kļuvis par privātu uzņēmēju. Bet pēdējais darbs, ko viņš paspēja paveikt ir skandalozā Latvijas prezidenta vizīte Apvienotajos Arābu emirātos kopā ar Aināru Šleseru.

Avoti vēstot, ka pāra attiecības beigušās diezgan zemisku iemeslu dēļ, jo Brēmanis viesoties pie sevis - saulainajā un greznajā Tuvo austrumu valstī - aicinājis vairākas skaistules. Žurnālā pat lasāma «pasaka» kā lidostā saskrienas divas meitenes - viena «ceļā no», otra «ceļā uz» - un abas šokētas saprot, ka sapņu vīrietis galamērķī ir viens un tas pats.

Agnese Zeltiņa šķiršanos komentējusi, sakot, ka no viņas puses nekādu paskaidrojumu nebūs. Savukārt, Rūdolfs neesot atbildējis telefona zvaniem, bet ar draugu palīdzību lūdzis redakciju, Agneses saudzēšanas labad, nekādu informāciju nepubliskot.

Pāris iepazinās 2013.gadā kādā saviesīgā pasākumā un iemīlējās no pirmā acu uzmetiena, kopš tā laika mīlnieki kļuva nešķirami.

 

White team???#popuppicnicelegante2016 #soulstonesbyagnesezeltinavasara2016 #

A post shared by AGNESE ZELTINA Actress Creator (@soulstonesbyagnesezeltina) on

Komentāri (127)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu