Foto: Parlamenta deputāts varonīgi centies glābt terorista sadurto policistu (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas parlamenta deputāts Tobiass Elvuds varonīgi centies glābt terorista trešdien nodurtā policista Kīta Palmera dzīvību, ziņo Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

Terorists Kītu Palmeru nodūra pie Lielbritānijas parlamenta.

Elvuds neilgi pēc Palmera saduršanas veicis viņam mākslīgo elpināšanu, cenšoties policistu atdzīvināt.

Elvuds bijis viens no cilvēkiem, kas nekavējoties steidzies palīgā ievainotajam policistam, neskatoties uz citu policistu brīdinājumiem vispirms gādāt par savu drošību.

Deputāts Elvuds iepriekš dienējis armijā.

Elvuda varonīgo rīcību atzinīgi novērtējuši vairāki viņa kolēģi deputāti.

«Tobiass Eluvds ir varonis, ņemot vērā to, ko viņš izdarīja, lai palīdzētu policistam,» tviterī trešdien rakstīja parlamenta deputāts Bens Haulets.

Savu kolēģi slavēja arī deputāts Tims Farons, kurš pauda viedokli, ka Elvuds rīkojies ļoti varonīgi un darījis visu iespējamo, lai glābtu policistu.

Kā ziņots, trešdienas teroraktā zaudējuši dzīvību četri cilvēki, ieskaitot uzbrucēju. Iepriekš tika ziņots par pieciem bojāgājušajiem.

Uzbrukumā nogalināta vairāk nekā 40 gadus veca sieviete, vairāk nekā 50 gadus vecs vīrietis un 48 gadus vecs policists, kurš tika nodurts pie parlamenta. Teroristu nošāva policija.

Vēl 29 cilvēki tikuši nogādāti slimnīcā, un septiņi ir kritiskā stāvoklī.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu