Foto: Viesi Teātra dienā ierodas uz politisko kabarē «Zvani žurkai 112» (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

Jau tradicionāli uz Teātra dienu Latvijas Nacionālajā teātrī tapis politiskais kabarē, šogad ar nosaukumu «Zvani žurkai 112!». Uz pirmizrādi pirmdien, 27. martā, ieradās tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā politiķe Solvita Āboltiņa ar vīru, kā arī Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis ar kundzi.

Izrādes režisors ir Valdis Lūriņš, scenārija autori - Valdis Lūriņš, Egīls Zirnis un Mārtiņš Egliens.

Uzvedumā piedalās: Dace Bonāte, Indra Burkovska, Zane Dombrovska, Daiga Gaismiņa, Anna Klēvere, Inga Misāne-Grasberga, Evija Skulte, Līga Zeļģe, Liene Sebre, Agnese Cīrule, Ainārs Ančevskis, Kaspars Aniņš, Jānis Āmanis, Mārtiņš Brūveris, Mārtiņš Egliens, Gundars Grasbergs, Juris Lisners, Raimonds Celms, Uldis Siliņš, Egils Melbārdis, Ivars Puga, Jurģis Spulenieks, Voldemārs Šoriņš, Kristians Kareļins, Kristaps Ķeselis, Artis Drozdovs, Normans Bārbals un Valdis Zilveris.

Hereogrāfs ir Alberts Kivlenieks, scenogrāfs - Oskars Dreģis, kostīmu māksliniece - Jurate Silakaktiņa; Valda Zilvera muzikālais noformējums, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš; Lindas Ģībietes, Toma Zeļģa un Toma Streiļa video. Vokālais pedagogs Andris Daņiļenko.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu