Vai tiešām Melānija Trampa savam vīram ir tikai «objekts»? (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau kopš ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurācijas daļa sabiedrības uzskata, ka pirmā lēdija Melānija Trampa šajās attiecībās jūtas nenovērtēta. Par ASV pirmā pāra attiecībām viedokli pauduši ķermeņa valodas eksperti, sakot, ka Melānija savam vīram ir tikai «objekts».

Pēc ASV pirmā pāra dejas prezidenta inaugurācijas ballē eksperti un sociālo tīklu lietotāji pauda viedokli, ka abu attiecības ir vēsas un bez jebkādām siltuma, mīlestības vai līdzcietības pazīmēm. Tāpat nule kā bulvārpresē uzvirmoja baumas, ka Melānija un Donalds Trampi guļot atsevišķās guļamistabās.

Tomēr, neskatoties uz dažādajām baumām par Melānijas un Donalda Trampu attiecībām, ASV pirmā pāra ilggadējs draugs Kārena Lefraka (Karen Le Frak) intervijā izdevumam «Washington Post» atklāja, ka Trampu attiecības ir lieliskas.

«Tramps izbauda savu dzīvi un savu jauno lomu,» Kārena sacīja, piebilstot, ka viņi abi ir ļoti laimīgi un abu attiecības esot lieliskas. «Visas šīs trakās baumas par viņu attiecībās ir smieklīgas un izdomātas.»

Lefraka norādīja, ka Melānija Trampa sava jaunā amata ietvaros vēlas atbalstīt sievietes un bērnus. Tāpat viņa norādīja, ka pirmā lēdija šobrīd iekārto Baltā nama rezidenci Vašingtonā, lai drīzumā kopā ar dēlu Baronu uz turieni pārvāktos pavisam.

Atgādinām, ka Trampa ar dēlu Baronu šobrīd dzīvo Ņujorkā. Mediji ziņo, ka pēc tekošā mācību semestra beigām viņa kopā ar dēlu pārvāksies uz dzīvi Vašingtonā.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu