Izvēlēta jauna aktrise kapeņu izlaupītājas Laras Kroftas lomai (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Norvēģu režisors Roars Utaugs (Roar Uthaug) paziņojis, ka jaunajā filmā par videospēļu varoni, kapeņu izlaupītāju Laru Kroftu, galvenās varones tēlu atveidos oskarotā 28 gadus vecā zviedru aktrise Alīsija Vikandera (Alicia Vikander).

Paredzēts, ka 2018. gada martā gaidāmā filma «restartēs» Laras Kroftas filmu franšīzi un, balstoties uz 2013. gadā iznākušo videospēli «Tomb Raider », stāstīs par viņas sāgas pirmsākumiem.

Vikandera intervijā ar žurnālu «Vanity Fair» paziņojusi, ka Krofta ir patiesi ikonisks tēls, kas kalpo kā paraugs daudzām jaunām sievietēm: «Viņa cenšas atrast savu vietu pasaulē, kā arī savienot savu nākotni ar pagātni».

Aktrise pasaulē pazīstama ar dalību filmās «Ex Machina», «The Danish Girl» («Dāņu meitene»), «The Man from U.N.C.L.E.» («Vīrs no U.N.C.L.E.»), «Jason Bourne» («Džeisons Borns») un «The Light Between Oceans» («Gaisma okeānā»).

Par lomu filmā «Dāņu meitene» Vikandera saņēma «Oskara» balvu kā labākā otrā plāna aktrise.

Kā zināms, Kroftas lomu pirms tam atveidoja aktrise Andželīna Džolija, kura 2001. gadā bija redzama filmā «Lara Croft: Tomb Raider» («Lara Krofta: Kapeņu izlaupītāja»), bet 2003. gadā filmējās tās turpinājumā “Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life» («Lara Krofta: Dzīvības šūpulis»).

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu