Foto: Starp automašīnām Motormuzējā atklāta Rīgas modes nedēļa (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

28. martā tika atklāta Rīgas modes nedēļa (RFW), kas šajā sezonā ilgs līdz 1. aprīlim un apmeklētājus un dalībniekus priecēs ar spilgtiem pasākumiem, dizaineru skatēm un tematiskām prezentācijām. Modes nedēļas atklāšanas skates norisinājās Rīgas Motormuzejā, kura mūsdienīgā un tehnoloģiskā atmosfēra piešķīra skatēm īpašu kolorītu.

Pēc apjomīgās rekonstrukcijas Rīgas Motormuzejs ir ne tikai lielākais un modernākais seno transportlīdzekļu muzejs Baltijā, kurā apskatāmi vairāk nekā 100 unikālu automobiļu un motociklu, bet tas ir kļuvis arī par lielisku izstāžu ēku un labiekārtotu teritoriju ar mūsdienīgu ekspozīciju, kura apmeklētājiem tiek piedāvāta ar moderno tehnoloģisko risinājumu un multimediju līdzekļu palīdzību.

Tieši Rīgas Motormuzejā, starp retro klases automobiļiem 28. martā notika RFW atklāšana, kurā varēja vērot Gruzijas modes zīmola «Dalood» kolekciju. «Dalood» ir raksturīgi izšuvumi ar roku, kurus modes mākslinieks šajā sezonā harmoniski apvieno ar raupju ādu un mežģīnēm. Atklāšanas pasākumā tika prezentēta arī Igaunijas zīmola «KÄT» tērpu skate. Tas pozicionē sevi kā apģērbu zīmolu modernām sievietēm, kuras ciena ilgtspējīgu un ekoloģisku dizainu. «KÄT» stils apvieno sevī Ziemeļvalstīm raksturīgo minimālismu ar retro elementiem. Šajā vakarā savu sezonas kolekciju publikai rādīja arī zīmols no Gruzijas «Mariam Gvasalia».

26. Rīgas modes nedēļas pasākumu oficiālā programma ir pieejama RFW tīmekļa vietnē www.rfw.lv.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu