Busulis Krievijas TV šova viesus iepriecina ar Paula dziesmu (134)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu mūziķis Intars Busulis (38) savā sociālā tīkla «Facebook» profilā dalījies ar video, kurā redzams modes vēsturnieka un eksperta Aleksandra Vasiļjeva vadītajā raidījumā «Модный приговор» («Modes tiesa») - tajā pašmāju mākslinieks ne tikai spriedis par apģērba un tā valkātāja stilīgumu, bet arī izpildījis vienu no maestro Raimonda Paula dziesmām. 

Žurnālam «Patiesā Dzīve» Busulis pastāstīja, ka filmēties kādā no Krievijas televīzijas kanāliem viņš brauc katru otro nedēļu, lai «cilvēkiem dotu ziņu par sevi».

Uz jautājumu, vai izgājieni Krievijas auditorijā nes kādu labumu, viņš izdevumam atbildējis šādi: «Nē, viss kārtībā, bet joprojām esam tikai sākuma posmā. Tas noteikti vēl nav naudas jautājums.»

1. martā iznāca mūziķa sestais solo albums «Nākamā pietura». Busulis atklāj, ka rudenī tas būs dzirdams arī krievu valodā. Dziesmas palīdzēs atdzejot Maskavā dzīvojošais dzejnieks Frandeti, ar kuru Busulis sadarbojies jau iepriekš.

prezentējot tā zeķu kolekciju

Komentāri (134)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu