Kas gaidāms šomēnes? Aprīļa horoskops (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Mēneša horoskops:

  • AUNS Šis tev būs saspringts mēnesis. Aprīļa sākumā galveno uzmanību velti darbam! Zīmīgāks šis brīdis izrādīsies tiem Auniem, kuri saistīti ar jurisprudences jomu, žurnālistiku un politisko darbību. Dokumentu kārtošanai piemērotāka būs tieši otrā aprīļa nedēļa. Mājas dzīvē nevajadzētu aizrauties ar darba problēmu apspriešanu, vismaz ne līdz mēneša vidum! Esot kopā ar mājiniekiem, vairāk izklaidējies, baudiet viens otra sabiedrību, dod katram ģimenes loceklim savu daļu brīvības, neatkarības. Mēneša otrajā pusē var aktualizēties ar braucieniem saistītais. Nav izslēgts, ka gan pats dosies tālākā ceļā, gan uzņemsi pie sevi kādu ārzemju sadarbības partneri. Aprīļa izskaņa ražīgāka tiem, kuri darbojas tirdzniecības jomā. Attiecībās ar līdzgaitniekiem būsi prasīgs, bet tas tev atmaksāsies.
  • VĒRSIS Lēnām, ar sev raksturīgo apdomu un nosvērtību bīdīsi savus plānus, neskatoties uz šķēršļiem, kuri gadīsies tavā ceļā, neskatoties uz zināmiem sarežģījumiem materiālajā plānā. Un patiesi, pacietība un neatlaidība šoreiz tev noteikti atmaksāsies! Privātā dzīvē gan tev vajadzētu kļūt nedaudz elastīgākam, ļaut, lai partneris attiecībās ienes jaunas vēsmas. Mīļotais cilvēks ļoti labi zinās ne tikai kā tevi iepriecināt, bet arī padarīt kopdzīvi daudz piesātinātāku, pilnvērtīgāku. Mēneša otrajā un trešajā dekādē visticamāk sajutīsi izteiktāku kāri baudīt dzīvi, sasniegtos darba augļus. To noteikti var ieteikt jebkuram, bet tikai pielūko, lai bauda nesāk pārvērsties par sava veida slinkumu vai paviršību pret naudas lietām. Ieklausies tuvinieku padomos un atturies no liekiem tēriņiem.
  • DVĪŅI Aprīļa mēneša sākums nesīs patīkamas pārmaiņas gan darba lietās, gan līdz ar ko, noskaņojumā. Tu labprāt iesaistīties dažādos sabiedriskos projektos, meklēsi iespējas paplašināt savu redzesloku. Kādam Dvīnim radīsies iespēja doties pieredzes apmaiņas braucienā, tādejādi gūstot jaunus iespaidus, kontaktus un protams, zināšanas. Privātajā dzīvē šomēnes liela loma tiks pievērsta kopīgām interesēm ar partneri. Jo vairāk tādas radīsiet, jo saskanīgāka kopdzīve veidosies. Nav izslēgts, ka apsvērsi domu veidot biznesu kopā ar mīļoto. Ar šo gan steigties nevajadzētu, labāk pagaidām visu, kā nākas pārdomā un tikai tad sper izšķirošus soļus! Aprīļa izskaņa mudinās nopietnāk pievērsties darbam. Visticamāk radīsies lieliskas iespējas papildus peļņai, ko arīdzan labprāt izmantosi!
  • VĒZIS Ja būsi gana pacietīgs un pratīsi apvaldīt dažkārt pārmērīgās emocijas, tad viss ies savu gaitu! Šomēnes patiesi uzmanīgam jābūt naudas jautājumos. Ja tev slēdzams kāds līgums, tad zini, ka tam piemērotāka būs mēneša nogale. Savukārt pirmās divas nedēļas vislabāk būtu veltīt radošām nodarbēm. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem, tāpēc Vēži skolotāji, bērnu dārzu audzinātāji izjutīs pacēlumu, dodoties uz darbu. Ģimenes lietām svarīgāks būs aprīļa vidus. Saskarsmē ar radiniekiem dažkārt būs grūti rast kopīgu valodu un tu to pārdzīvosi diezgan personīgi. Lai mazinātu savstarpējo spriedzi, centies būt atvērtāks pret citādu viedokli, mēģini meklēt kompromisus sarunās, nevis uzstājīgumā vai spītā. Mēneša izskaņa var nest patīkamas apstākļu sakritības, necerētus veiksmes brīžus.
  • LAUVA Tevī līdz ar pavasari, viennozīmīgi modīsies izcils aktieris. Nav svarīgi vai esi saistīts ar skatuves dzīvi, tev ikdiena sniegs pietiekami daudz iespēju izpausties! Pateicoties savām runas dotībām, šarmam un zināmam psihologa talantam, ātri vien pārliecināsi līdzcilvēkus rīkoties pēc taviem ieskatiem. Skaties tikai, lai tavi motīvi nekļūtu pārāk savtīgi, egoistiski, citādi ātri vien iedragāsi savu sabiedrisko tēlu, profesionālo reputāciju. Mēneša otrā un trešā nedēļa akcentēs darba lietas. Kādai Lauvai nāksies uzņemties papildus pienākumus, taču tie dos iespēju papildus nopelnīt, līdz ar ko atļauties līdz šim neaizsniedzamas lietas. Mājas dzīvē daudz kas būs atkarīgs no spējas vienoties ar tuviniekiem kas par ko atbild, kurš ģimenē galvenais.
  • JAUNAVA Pieaugs pašnovērtējums, drosme, kura ļaus nopietnāk iesaistīties cīņā par līderpozīcijām. Ja esi paredzējis kāpt pa karjeras kāpnēm, tad zini, ka aprīlis būs tam patiesi piemērots. Šomēnes lieti noderēs tavs pedantiskums un spēja saskatīt pat vissīkākās detaļas, tādejādi nepalaist garām nianses, kuras citi pat nenojauš esam. Aprīļa pirmā puse vairāk piemērota saimnieciskām, praktiskām lietām. Vari organizēt dažāda rakstura lietišķās tikšanās, prezentēt savus plānus plašākai auditorijai. Taču mēneša otrajā pusē tev nāksies vairāk laika atlicināt privātajām lietām, kuras iespējams, jau kādu laiku, esi atstājis novārtā. Saskarsmē ar mīļoto svarīgi būt atklātam un skaidrāk formulēt savas vēlmes, kā arī rūpīgāk ieklausīties partnera ieteikumos kā uzlabot kopdzīvi. Iespējams, jums abiem būs nepieciešams neliels romantisks ceļojums, kura laikā nogludināt visas nesaskaņas.
  • SVARI Jau pašā mēneša sākumā tev nāksies likt lietā savas diplomāta dotības, lai panāktu izlīgumu, atrodoties starp diametrāli pretēju uzskatu personām. Kopumā aprīlis tev būs raibiem notikumiem piesātināts. Būtiskas pārmaiņas var skart gan darba lietas, gan laulības jomu. Vajadzēs prasmīgi sabalansēt laiku starp šīm sfērām, tā lai ne viena no viņām neciestu. Mierīgāks šis mēnesis būs brīvajiem zīmes pārstāvjiem, kuri visas savas pūles varēs veltīt karjeras jautājumiem. Der zināt, ka aprīļa vidū vari kārtot ar mantojumiem, apdrošināšanu saistītus jautājumus, tieslietas gan labāk atstāj uz mēneša nogali. Ja plāno doties tālākā ceļā, rēķinies, ka tam piemērotāka būs pati aprīļa izskaņa. Radošās lietas gan tev sekmēsies visa mēneša garumā!
  • SKORPIONS Var pieaugt tava interese par psiholoģiju, noslēpumainajām lietām, ezoteriku, pirts zinībām. Izlēmīgākie zīmes pārstāvji būs gatavi ieguldīt naudu un laiku savu interešu izkopšanai, apmeklējot attiecīga rakstura seminārus, kursus, lekcijas. Visticamāk apkārt notiekošo, nav svarīgi vai darba lietas vai mājas soli, centīsies uzlūkot no filozofiskā viedokļa, tādejādi lietās, notikumos, sastaptajos cilvēkos, meklējot dziļāku jēgu, kopsakarības. Kas attiecas uz darbu, biznesu, kopumā mēnesis būs ražīgs. Tev enerģijas pietiks gan profesionālajiem plāniem, gan privātās dzīves sakārtošanai. Iespējams, apkārtējie uzlūkos tevi kā lielisku piemēru, paraugu, kam līdzināties. Nebrīnies, ja ne reizi vien kāds nu tuvākās vides vēršas pie tevis pēc padoma, morālā atbalsta.
  • STRĒLNIEKS Notikumu gaita būs visai neprognozējama, tāpēc mēģini būt elastīgs, pielāgoties apstākļiem. Ja arī tavā dzīvē notiks pārmaiņas, tad tās sev līdzi nesīs daudz vērtīgu atziņu, jaunus kontaktus. Kādam Strēlniekam pavasaris nāks ar jaunu iemīlēšanos. Jo kur nu tev veiksme smaidīs, tā būs privātā dzīve. Saskarsmē ar pretējo dzimumu sapratīsies burtiski no pusvārda, pieaugs arī šarms, pavedināšanas spējas. Vienīgais, ko zvaigznes neiesaka darīt, uzsākt vairākas dēkas vienlaicīgi, jo tās nesīs tikai galvassāpes, apjukumu, neziņas sajūtu. Darba jomai aprīlis būs kā sava veida pārbaudījumu brīdis. Nāksies ne vien pierādīt, ka esi esošās vietas cienīgs, bet arī, ka esi gatavs iekarot jaunas virsotnes. Priekšnieks var mudināt apmeklēt kādus kursus vai doties pieredzes apmaiņas braucienā.
  • MEŽĀZIS Lai gan parasti, tu lieliski zini, ko vēlies sasniegt, mēneša sākumā, tevi var nomocīt zināms svārstīgums, neizlēmība. Pašu tracinās mainīgās vēlmes, jo tas liegs iespēju izstrādāt konkrētu rīcības plānu, līdz ar ko kavēs rezultāta sasniegšanu. Tomēr pārāk nebēdā, šīs psiholoģiskās nianses pagaisīs aprīļa otrās nedēļas beigās, kad arī tava oma jūtami uzlabosies. Mēneša vidū būsi kā no jauna piedzimis, pilns enerģijas un gatavs lieliem darbiem. Radošie Mežāži spēs ne vien izpaust savas mākslinieciskās dotības, bet vienkārši esot sabiedrībā, piesaistīt nākamos pielūdzējus ar savu personību, dzīves viedumu, tālredzīgumu. Aprīļa izskaņā var parādīties jauni izaicinājumi profesionālajā plānā. Sākotnēji būsi samērā piesardzīgs, taču ātri vien sapratīsi, ka tev pa spēkam ir sasniegt daudz augtākas, iekārojamākas virsotnes.
  • ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, ka lielāko aprīļa daļu pavadīsi, kārtojot nepadarītus darbus, veicot nepieciešamos labojumus, pilnveidojot profesionālās prasmes. Tavu pacietību var pārbaudīt nepieciešamība ne reizi vien doties uz ierēdņu kabinetiem, sevišķi, ja tavs darbs saistīts ar grāmatvedību, finansēm. Attiecības darba kolektīvā būs draudzīgas, izpalīdzīgas, kas būs kā patīkams atspaids pārējām negācijām. Ar lielākiem pirkumiem, ieguldījumiem saistīto labāk kārtot aprīļa vidū vai pašā nogalē. Taču vislabāk naudas lietas šomēnes cilāt pēc iespējas mazāk! Personīgajā dzīvē tu alksi pēc pārmaiņām, vienlīdz vēloties saglabāt sev tik nepieciešamo brīvības, neatkarības sajūtu. Ja meklē jaunas iepazīšanās iespējas, tās vislabāk būs izmantot, esot domubiedru vidē. Tieši līdzīgas intereses var piesaistīt potenciālo partneri.
  • ZIVIS Tu aprīļa sākumā vari izjust spēcīgāku saikni ar vienu no vecākiem. Labprāt palīdzēsi radiniekiem ar padomu vai pat materiālu palīdzību, patiks parūpēties par saviem ģimenes locekļiem, jo īpaši atvasītēm, kuras varbūt pat tiks pārāk daudz lutinātas no tavas puses. Profesionālajās lietās šomēnes prātīgāk paļauties tikai uz saviem spēkiem, jo līdzcilvēku solījumi palīdzēt, atbalstīt var nevainagoties panākumiem. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties intuīcijā, it sevišķi, ja tev jātiekas ar jauniem sadarbības partneriem, jāpieņem mirkļa lēmumi. Vislabāk šomēnes sekmēsies darbs ar cilvēkiem. Zīmīgs mēnesis psihologiem, pedagogiem, sociālajiem darbiniekiem, mediķiem. Zini, ka vislabāko atpūtu, pēc nogurdinošiem pienākumiem, sniegs mīļotais cilvēks un neliela pastaiga gar jūru!
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu