Samanta Tīna «Jumpravas» dziesmai piešķir jaunu skanējumu (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/samantatina.poljakova

Grupas «Jumprava» dziesmas «Klusi savas rokas » autors Aigars Voitišķis izvēlējies skaņdarbā iedvest jaunas vēsmas, uzaicinot to iedziedāt dziesminieci Samantu Tīnu.

Voitišķis stāsta, ka šī ir viņa pirmā sakomponētā dziesma no pagājušā gadsimta astoņdesmitajiem gadiem – tā bija iekļauta «Jumpravas» pirmajā koncertprogrammā. Pirms grupas 30 gadu jubilejas tūres viņš to sev atklāja no jauna, taču secināja, ka nav pieejams neviens gana kvalitatīvs šīs dziesmas ieraksts.

«Domāts, darīts - izsapņoju kā tai jāskan un Reinis Sējāns to realizēja studijā. Radās jautājums, kas šo dziesmu dziedās - pirmajā versijā es pats to dziedāju ( «Jumpravā» Ingus Ulmanis), taču likās, ka dziesmu jādod dziedātājai - balsij jābūt piesātinātai, dziļai, spēcīgai un kaislīgai, tai pašā laikā jūtīgai. Daudz klausījos mūsu dziedātājas un vērtēju, kura būtu tā īstā. Uzrunāju Samantu Tīnu Poļakovu un, par lielu prieku man, viņa piekrita. Esmu gandarīts par rezultātu un ceru, ka dziesma «Klusi savas rokas» lai gan skan mazliet neierasti, klausītājus aizķers, man pašam tā ļoti patīk,» tā Voitišķis.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu