Seriāla «Sekss un lielpilsēta» ievads varēja izskatīties pavisam citādāk (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Sekss un lielpilsēta» («Sex and the City») aktrise Sāra Džesika Pārkere, kura atveidoja galveno varoni, rakstnieci Keriju Bredšovu, savā sociālā tīkla «Instagram» profilā publicējusi video, kurā redzama seriāla ievada alternatīvā versija, kas tā arī nenonāca uz televizoru ekrāniem.

Video aktrise ģērbusies plānā, zilā kleitiņā bez krūštura, un pa kādu ielu Ņujorkā pastaigājas baltās kurpītēs, rokā turot koši zilu somiņu. Atšķirībā no visiem pazīstamās versijas, šajā Pārkere paklūp, ieraugot savas slejas reklāmu uz autobusa sāniem.

Aktrise seriālā no 1998. līdz 2004. gadam filmējās kopā ar Kimu Ketrelu (Samantu Džounsu), Kristīnu Deivisu (Šarloti Jorku) un Sintiju Niksoni (Mirandu Hobsu). Pēc seriāla panākumiem uzņemtas arī divas pilnmetrāžas filmas - «Sex and the City» (2008) un «Sex and the City 2» (2010).

Pašlaik Pārkere filmējas kanāla «HBO» komēdijdrāmā «Divorce» («Šķiršanās»), kopā ar Tomasu Heidenu Čērču atveidojot pāri, kuru laulība brūk kopā. Pēc pirmās sezonas apmierinošajiem reitingiem paziņots, ka tiek filmēta seriāla otrā sezona.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu