«Miss Universe Latvija» Ieva Rubene atklāj, kā iepazinās ar vīru Mārtiņu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Mans tēvs bija kamaniņu izlases treneris, tāpēc Mārtiņu zināju jau kopš bērnības, taču personīgi nebijām pazīstami. Pirms gadiem sešiem mūs abus uzaicināja uz kādu bērnu nometni, tad jau tur arī nedaudz dzirksteles šķīda,» par savu iepazīšanos ar vīru - kamaniņu braucēju Mārtiņu Rubeni -  sarunu šovā «Starp mums runājot» stāsta māksliniece Ieva Rubene.

«Tad pēc gadiem diviem viņš sociālajā tīklā «Facebook» sāka «aizdomīgi» komentēt manus foto un atrakstīja, ka gribētu, lai es palīdzu jaunajiem kamaniņu censoņiem uzgleznot viņu sapni. Es savukārt kaut kur pa burzmu biju dzirdējusi, ka viņš ir precējies, un to arī pieņēmu. Tāpēc, neko ļaunu nedomādama, ar viņu satikos, domājot, ka tā būs darba tikšanās. Nu darba tikšanās ir ievilkusies,» smejoties saka Ieva.

Viņa arī atklās, ka Mārtiņam patīkot sievišķīgas sievietes, kuras nav pārlieku slaidas. «Pēc mūsu iepazīšanās Mārtiņš atklāja, ka es esot izskatījusies tā, it kā gadu neviens mani nebūt barojis. Ja man sāp galva – viņš saka, ka man vajag paēst. Ja man ir auksti, vajagot paēst,» tā Ieva.

Vaicāta, vai Ieva varētu vīrieša dēļ pieņemties svarā, viņa atklās, ka esot jau to izdarījusi un «uzēdusi» kādus četrus kilogramus. Skaties dzirkstošo sarunu par pavasari un attiecībām raidījumā «Starp mums runājot» otrdien, 4. aprīlī plkst. 21:00 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!»

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu