Dženifera Lopesa uzsākusi attiecības ar sportistu (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

41 gadu vecais bijušais profesionālais beisbola spēlētājs Alekss Rodrigess ([s:54476]) jeb «A-Rod» amerikāņu izklaides raidījumam «The View» apstiprinājis, ka tiekas ar dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu.

Sportists pastāstīja, ka 47 gadus vecā Lopesa ir brīnišķīga māte, kā arī viens no gudrākajiem cilvēkiem, kuru viņš pazīst, un abi izbauda kopā pavadīto laiku. «Viņai patīk vienkāršas lietas. Viņa ir vienkāršs cilvēks, kurš mīl savu ģimeni, ir lieliska māsa un meita,» Lopesu slavējis vīrietis.

Rodrigess šova vadītājiem arī atklāja, ka mīļotajai reizēm ļoti patīk našķoties ar cepumiem, kuros ir šokolādes gabaliņi, kā arī ar šādas garšas saldējumu.

Tāpat Rodrigess jau Lopesu iepazīstināja ar savu māti un māsu Sjūziju Danandu.

Dziesminieces pēdējās oficiāli apstiprinātās attiecības bija ar dejotāju Kasperu Smārtu (Casper Smart), ar kuru viņa tikās no 2011. līdz 2016. gadam.

Lopesa, kura no iepriekšējās laulības ar vīru Marku Antoniju audzina dvīņus Maksu un Emmiju, pašlaik redzama telekanāla NBC seriālā «Shades of Blue».

Viņa pasaulē pazīstama arī ar dalību tādās filmās kā «Ice Age» («Ledus Laikmets»), «The Boy Next Door» («Kaimiņu puisis»), «What to Expect When You're Expecting» («Kas gaidāms, kad gaidāms bērns »), «The Back-up Plan» («Rezerves plāns»), «Monster-in-Law» («Vīramāte vellamāte ») un citās.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu