Dona bijusī sieva Londonā uzsāk biznesu modes industrijā (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mūziķa Dona jeb Artūra Šingireja bijusī sieva Linda Šingireja, kura pazīstama arī kā dziedātāja Lily, jau astoto gadu dzīvo Londonā un kopā ar radiniekiem nolēmusi uzsākt biznesu modes industrijā.

«Veidojam jaunu biznesu, kas būs saistīts ar «fashion» jomu. Šī sfēra man vienmēr ir bijusi ļoti tuva. Iecere pašlaik ir īstenošanas procesā, tāpēc pagaidām, kamēr vēl neesam tikuši līdz darbības uzsākšanai, plašāk iztirzāt to nevēlos,» Rīgas modes nedēļā žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja Šingireja.

Viņa precizējusi, ka jau plāno uzņēmuma produktus pārdot gan Latvijā, gan Lielbritānijā un Vācijā.

Šingireja pirms pāris gadiem izdevumam atklāja, ka ieguvusi smaržu speciālistes izglītību un strādā britu karaļnama ģimenei piederošā apakšuzņēmumā, kurš tirgo dažādus kosmētikas līdzekļus.

Neskatoties uz dzīvi un profesionālo darbību Londonā, viņa Latviju apmeklē vismaz reizi mēnesī, lai apciemotu radus un draugus, pārsvarā gan dodoties pie vecākiem uz Jelgavu, žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta jaunā uzņēmēja.

Dons un Lily iepazinās realitātes šovā «Talantu fabrika» 2003. gadā, savukārt šī gada maijā apritēs četri gadi kopš viņu laulības šķiršanas. Linda izvēlējusies paturēt bijušā vīra uzvārdu, jo abiem joprojām ir draudzīgas attiecības.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu