Nokļūšana no Stokholmas centra uz lidostu ir ļoti sarežģīta, atklāj lasītājs (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Stokholmā pašlaik atrodas daudzi latvieši, un viņiem ir grūtības nonākt mājās. Kā portālam «Apollo» no Stokholmas pastāstīja lasītājs, došanās uz pilsētas lidostu no centra ir ļoti dārga un sarežģīta. 

Kā stāsta lasītājs, ātrākais iespējamais veids, kā nokļūt Stokholmas lidostā, ir doties uz pilsētas ziemeļu daļu - pēc iespējas tālāk prom no centra.

«Zvanīt taksometru kompānijām būs izšķiests laiks. Jāmēģina atrast taksistus, kas stāv ielu malās vai brauc bez pasažieriem,» saka lasītājs.

Viņš mēģinājis sarunāt braucienu ar diviem šoferiem. Pirmais kategoriski atteicās braukt, bet otrais piekrita braukt par tarifa, ne fiksēto cenu.

«Sanāca samaksāt aptuveni dubultā. Ņemot vērā, ka lidosta ir tukša, problēmas tikt būs vēl ilgi, jo vēl ir ļoti daudz cilvēku, kas Stokholmas centrā cenšas sagaidīt iespēju nokķlūt lidostā,» noslēdz lasītājs.

Atgādinām, ka Stokholmā piektdien notika terorakts, kurā gāja bojā trīs cilvēki. Uzbrukums notika, kravas automašīnai iebraucot pūlī.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu