Stokholmas traģēdijas aculieciniece: Policija notikuma vietā ieradās ļoti ātri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc šodien Stokholmā notikušās traģēdijas, kad kravas automašīna ietriecās cilvēku pūlī, policija notikuma vietā ieradās ļoti ātri un visus dzina prom, aģentūrai LETA pastāstīja notikušā aculieciniece no Latvijas Māra Strautmane.

Pēc viņas stāstītā, brīdī, kad tuvojās kravas automašīna, cilvēki metās katrs uz savu pusi un apkārt lidoja dažādi priekšmeti.

Strautmane tai brīdī bijusi uz galvenās gājēju ielas un devusies uz vecpilsētas pusi. «Tad pēkšņi dzirdēju neparastu troksni aiz muguras, cilvēki metās uz visām pusēm, smagā mašīna brauca no aizmugures un puķu podi šķīda, un puķes lidoja uz visām pusēm,» stāstīja aculieciniece.

Aculieciniece paglābusies uz ielas stūra pie «H&M» veikala un automašīna viņai patraukusies garām lielā ātrumā, bet pēc tam ietriekusies veikalā, parfimērijas nodaļā. Notikuma vietā sākuši kūpēt dūmi.

«Cilvēki momentā metās veikalos iekšā un visi viens otram palīdzēja paglābties,» atcerējās Strautmane.

Pēc viņas teiktā, policija notikuma vietā ieradās ļoti ātri un visus dzina prom no centra. Tāpat aculieciniece novērojusi, ka policija brauca pie pils un parlamenta ēkas, lai nosargātu šīs vietas.

«Traki, tāda nospiesta sajūta,» noteica Strautmane.

Kā ziņots, Stokholmā piektdien kādā lielveikalā, kas atrodas parasti ļaužu pilnā gājēju ielā, ietriekusies kravas automašīna, nogalinot vismaz trīs cilvēkus, ziņo Zviedrijas Radio.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu