Foto: Amerikā atrasta Andželīnas Džolijas «dubultniece» (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carters News Agency/ Scanpix

ASV Viskonsinas štatā dzīvojoša 34 gadus veca divu bērnu māmiņa Melisa Baizena (Melissa Baizen) ieguvusi pasaules slavu, pateicoties savai neparastajai līdzībai ar aktrisi Andželīnu Džoliju (41).

Sieviete pastāstījusi, ka bieži vien tiek sajaukta ar slaveno aktrisi, un šīs līdzības dēļ cilvēki pret viņu mēdz izturēties kā pret slavenību.

Neskatoties uz viņas pilnīgajā lūpām un augstajiem vaigu kauliem, Baizena pret savu izskatu esot ļoti kritiska, taču stāsta, ka salīdzinājums ar Džoliju ceļ viņas pašapziņu.

Aktrises līdziniece dzīvo normālu dzīvi kopā ar savu vīru un diviem bērniem. Viņa atklājusi, ka lielā uzmanība ir patīkama, taču tās reizēm mēdz būt par daudz.

Jau vēstīts, ka sešu bērnu māmiņa Džolija septembrī paziņoja par šķiršanos no vīra - aktiera Breda Pita. Abi uzsāka romānu pēc dalības 2005. gada filmā “Mr. & Mrs. Smith» («Smita kungs un kundze»), bet salaulājās vien 2014. gada augustā.

Džolija pasaulē pazīstama ar dalību filmās «Lara Croft» («Lara Krofta»), “Shark Tale» («Haizivs stāsts»), «Wanted» («Meklēšanā»), «Kung Fu Panda» un “Maleficent» («Melnā feja Malefisenta»).

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu