Kā Kembridžas hercogiene palīdz māsai gatavoties kāzām? (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šī gada maijā Kembridžas hercogienes Keitas māsa Pipa laulāsies ar uzņēmēju Džeimsu Metjūsu (James Matthews). Lai arī sākotnēji bulvārpresē izskanēja ziņas, ka Midltone šajās kāzās varētu nepiedalīties, lai neaizēnotu savu māsu, portāls «E!» vēsta, ka Keita ceremonijā tomēr piedalīsies.

Uz Pipas Midltones kāzām 20. maijā ieradīsies ne tikai Kembridžas hercogiene Keita, bet arī princis Viljams un princis Harijs. Portāls «E!» ziņo, ka Midltone ļoti palīdz savai māsai gatavoties lielajai dienai.

Pagājušajā nedēļā Keita devusies ciemos pie māsas, lai pārrunāto gaidāmo notikumu un viņas lomu tajā. Tomēr pagaidām vēl nav zināms, vai Keita ceremonijā piedalīsies kā galvenā līgavas māsa.

Martā Kembridžas hercogiene piedalījās arī māsas vecmeitu ballītē, kas notika Francijas slēpošanas kūrortā «Meribel».

Zināms, ka kāzu ceremonijā īpaša loma būs arī Kembridžas hercogu bērniem Šarlotei, kura piedalīsies kā līgavas māsa, un Džordžam, kurš kāzās piedalīsies kā avīžu zēns.

Pipa Midltone un Džeimss Metjūss jāvārdu viens otram teiks 2017.gada 20.maijā. Svinīgā kāzu ceremonija notiks Bērkšīrā, Svētā Marka baznīcā.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu