Latvijā bagātākais pāris atklāj, kāda ir viņu ikdiena (180)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Par Latvijā bagātāko cilvēku atzītais bankas «ABLV Bank» vadītājs Oļegs Fiļs (43) un viņa sieva Santa Kristiāna Zāmuele (40) pastāstījuši, ko abi dara ikdienā un kā tiek dalīti mājās veicamie darbi.

«Mēs mājās esam gandrīz vienlīdzīgi - pienākumus var veikt kā viens, tā otrs. (..) Vīrs no manis regulāri saņem skaistus, jaunus kreklus, jo uzskatu, ka sieviete vīrietim var pirkt drēbes, ne tikai vīrietis sievietei var gādāt rozes. Mums tas ir tā – normāli... Brokastis mēs gatavojam uz maiņām. Dažreiz es, dažreiz vīrs,» žurnālam «Kas Jauns» atklāja kādreizējā izdevuma «Cosmopolitan» galvenā redaktore, kura tagad kļuvusi par uzņēmēju un vīna, šampanieša eksperti.

«Jūtos labi, ka man blakus ir pašpietiekama sieviete. Īpaši sestdienās un svētdienās, kad man nav daudz jārunā. (..) Piemēram, es arī iemācījos cept steiku, un tagad darām to uz maiņām,» izdevumam stāstījis Fiļs.

Zāmuele izteikusies, ka tas ir brīnišķīgi, ka tagad «modē» ir feminisms: «Neesmu kategoriska un netaisos kļūt par vīrišķīgu būtni, kas apzināti no sava stila izskauž sievišķību. Esmu sieviete, kura rūpējas par sevi. Sievietes loma sabiedrībā ir tikpat nozīmīga kā vīrieša. Tas ir jāsaprot. Un ir arī tā - ja sieviete sevi ciena, tad viņu ciena vīrietis, kas ir blakus,» uzskata jaunā sieva.

Zāmuele un Fiļs salaulājās aizvadītā gada oktobra sākumā, noslēdzot arī mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību. Zāmuele audzina divus bērnus no iepriekšējās laulības, bet Fiļs - četrus. 

 

Spring is in the air ? #sommelierlifestyle #tuscany #lovemyjob #otwine #vineyards

A post shared by Rockstar (@santazamuele) on

 

Something blue ? #sommelierlifestyle #stbartlife #bdaygirl #sosantabday #champagnelover

A post shared by Rockstar (@santazamuele) on

 

You're probably just having a mid-life crisis. Did you buy a Porsche yet? #lostintranslation

A post shared by Rockstar (@santazamuele) on

Komentāri (180)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu