Lieldienu pasākumā Trampam gadās misēklis, no kura izkļūt palīdz viņa sieva (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

ASV prezidents Donalds Tramps un viņa sieva Melānija Trampa, kā arī pāra jaunākais dēls Barons piedalījās ikgadējās Lieldienu olu ripināšanas pasākumā Baltajā namā, taču šis notikums nonāca interneta lietotāju redzeslokā, vēsta «Independent». 

Šo notikumu tradicionāli ik gadu kopš 1878. gada organizē valsts pirmā lēdija, un šogad šis pasākums notika 139. reizi. Olu ripināšanu ievadīja Trampa uzruna, un pēc tam sāka skanēt ASV himna. 

Tiesa, himnas laikā Tramps neuzlika roku uz sirds, kā to darīja apkārtējie, līdz ar to Trampa sievai nācās piebikstīt vīram, lai viņš arī uzliek roku uz sirds. 

Šo notikumu ātri pamanīja interneta lietotāji, kuri izsmēja ASV prezidentu. 

«Nespēju vien beigt skatīties, kā Melānija Trampa baksta savu vīru, lai atgādinātu, ka himnas laikā ir jāuzliek roka uz sirds,» raksta «Twitter» lietotājs ar segvārdu «Fooler iniative». Savukārt Geibs Ortiss norāda uz to, ka, ja šāds misēklis būtu gadījies ar Baraku Obamu, tad tas tiktu «nepārtraukti laists uz riņķi» kanālā «FOX». 

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu