Ar īpašu izstādi Liepājas Karostā pievērsīs uzmanību izzūdošajai vēsturei

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No privātā arhīva

Līdz oktobrim Liepājas Karostas cietuma pagalmā būs apskatāma brīvdabas izstāde «Karosta – foto osta», portālu TVNET informēja Karostas glābšanas biedrības valdes locekle Monta Krafte.

Jūnijā Karostā jau sesto reizi notika radošā nometne «Karosta – foto osta».

Šogad nometnē galvenā uzmanība tika pievērsta tiem Karostas vēsturiskajiem, industriālajiem, militārajiem objektiem, kas vairs netiek izmantoti to sākotnējai funkcijai un līdz ar to strauji mainās vai pamazām iet bojā, izzūd. Tagad apskatāma arī izstāde.

Vairāk nekā 40 lielformāta fotogrāfijas, kas tapušas Karostā foto nometnes laikā, tiks izstādītas Karostas cietuma pagalmā Invalīdu ielā 4.

Paredzēts, ka izstāde bez maksas būs apskatāma vismaz līdz oktobrim.

Izstādei tika izvēlēta tikai neliela daļa no fotogrāfu iesniegtajām bildēm. Pārējās ir apkopotas Karostas foto arhīvā, kurš vēlāk būs pieejams Karostas glābšanas biedrības mājas lapā www.karostascietums.lv

Projektu «Karosta – foto osta 2018» finansiāli atbalsta Liepājas pilsētas dome Kultūras pārvaldes projektu konkursa ietvaros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu