Etiķetes eksperte komentē Trampa nepieņemamo izturēšanos pret sievu (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kopš prezidenta Donalda Trampa inaugurācijas vairāki eksperti diskutējuši par ASV pirmā pāra attiecībām un izturēšanos vienam pret otru. Šoreiz aktīvākie sociālo tīklu lietotāji sākuši diskutēt par Trampa distanci no sievas, dodoties kopīgās darba vizītēs.

Foto: Reuters/Scanpix

Sociālajos tīklos izplatījušās fotogrāfijas, kurās Donalds Tramps, kāpjot pa trepēm no lidmašīnas, par savu sievu Melāniju izskatās teju vai aizmirsis, jo pirmā lēdija kāpj ievērojamu gabalu aiz sava vīra.

«Kad vīrietis un sieviete kāpj lejā pa trepēm, vīrietim vajadzētu iet pirms viņas. Loģika ir tāda, ka, ja viņa paklūp vai nokrīt, vīrietis atrastos pozīcijā, lai viņu noķertu,» situāciju komentē eksperte Žaklīna Vitmora (Jacqueline Whitmore), piebilstot, ka šajos attēlos redzamā prezidenta distance no sievas ir necieņas izrādīšana.

Foto: Reuters/Scanpix

«Fotogrāfijās ir skaidri redzams, ka Donalds Tramps kāpj ne vienu vai divus pakāpienus pa priekšu, bet gan gandrīz metru,» viņa komentē.

«Ja paskatāmies uz vecām Ronalda Reigana un viņa kundzes Nensijas vai Obamu fotogrāfijām, viņi ir ļoti tuvi. Citiem vārdiem sakot. viņi ir komanda, viņi ir pāris, viņi šajā aktivitātē ir abi kopā.»

Eksperte komentē, ka Melānija Trampa savukārt šajā pasākumā ir viena: «Viņš ir valsts paraugs, tāpēc viņam vajadzētu uzvesties citādāk.»

Arī ASV prezidenta inaugurācijas dienā tika nosodīta Donalda Trampa rīcība brīdī, kad viņš devās sasveicināties ar Baraku Obamu un viņa kundzi Mišelu, taču par sievu, kura ar dāvanu rokās atradās mašīnas otrā pusē, viņš izskatījās aizmirsis.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu