«Precētie pret brīvajiem»: Kamasutras apgūšana vīra klātbūtnē liek «vicināt dūres» (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 24.aprīlī, TV3 šova «Precētie pret brīvajiem» otrajā sērijā skatītāji bija liecinieki pikantērijām – brīvais puisis Niks ieradās uz randiņu kails, ar meitenēm «studēja» Kamasutras grāmatu, un beigu beigās plūca uzvaras laurus, izvēloties brīvo meiteni. 

Niks brīvo laiku pavada biljarda zālē, arī deju soļi nav sveši. Randiņos viņš gatavs pikantiem pārbaudījumiem un uzskata, ka neviena meitene ausis ar meliem viņam neaizrunās.

Randiņš ar Viktoriju

Niks liek meitenei izliekties pa logu un pa visu Salaspili nokliegties, ka viņa ir brīva meitene. Randiņa gaitā Viktorija paziņo, ka grib kopā ar Niku radīt dvīņus, bet pati knapi spēj atvairīt puiša jautājumus un putrojas melos. Randiņu noslēdz masāžas seanss... Meitenes vīrs to visu vērojot ir gana mierīgs, lai arī mīļotajai dota pilnīga vaļa, galvenais ir uzvara.

Randiņš ar Ketiju

Meitenes mīļotais vīrietis kategoriski iebilst pret jebkādām vaļībām randiņā, bet ak, vai – Niks ierodas ar provokatīviem uzdevumiem. Jau atkal liek pa logu kliegt, ka meitene ir brīva. It kā ar to nebūtu gana, puisis līdzi paņēmis arī Kamasutras mācību grāmatu un grasās to apgūt kopā ar Ketiju. Vīrs ir pamatīgi nokaitināts un «vicina dūres»… Nika visatļautībai nav robežu un laulības gultā tiek liktas lietā līdzi atnestās grāmatas gudrības…

Randiņš ar Kristu

Niks nolemj pārsteigt meiteni un randiņā ierodas gluži kails – ar rozi un putukrējuma flakonu rokās. Kristu tas nemulsina, viņa gluži vai nojauzdama par puiša nodomiem, sagaida to plānā halātiņā. Vakars kā sācies, tā arī turpinās, Niks liekas gultā un meitene viņu bagātīgi rotā ar putukrējuma kārtu un visbeidzot liek lietā mēli… Blakusistabā smieklus nespēj valdīt meitenes draudzenes, ko tādu viņas vēl nav redzējušas… Viņas atzīst, ka puisis varētu būt Kristai piemērots, vienīgi pārāk daudz tetovējumu. Randiņa noslēgumā arī Kristai nākas atvērt logu un paziņot visai Čaka ielai, ka ir brīva un meklē draugu. Niks ar randiņu ir ļoti apmierināts, kā nekā pikantumu bijis gana.

Niks atzina, ka ir studējis cilvēku psiholoģiju, tāpēc neuzskata par problēmu «atkost» cilvēkus. Puisis ar uzdevumu tika galā veiksmīgi un izraudzījās brīvo meiteni Kristu. Nu pāris kopā varēs tērēt 800 eiro balvu.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu