Foto: «Musiqq» iepriecina tautiešus Anglijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 22. aprīļa vakarā, notikušais koncerts Anglijas pilsētā Lesterā pārsteidza grupas «Musiqq» dalībniekus ar milzīgu atsaucību, fanu mīlestību un ieinteresētību, portālu «Apollo» informē pasākuma rīkotāji.

Producēšanas apvienība «Bērzes Strazdi» ziņo - interese biļešu iegādei uz dueta «Musiqq» koncertu Anglijā bijusi lielāka kā cerēts. Tā rezultātā, pirms koncerta pie Lesteras pilsētas naktskluba «2Funky Music Café» veidojās gara latviešu viesmākslinieku fanu rinda, jo vēl daudzi tautieši vēlējās iegādāties biļetes uz gaidāmo koncertu. Lai gan koncerta norises vieta bija pārpildīta, aiz durvīm netika atstāts neviens «Musiqq» fans Anglijā.

«Musiqq» koncertu, kas notika ar jaudīgāko skaņas un gaismas tehniku nodrošinātajā Lesteras naktsklubā «2Funky Music Café», kopumā apmeklēja četri simti klausītāji, kuri bija sabraukuši no dažādām Lielbritānijas pilsētām. Duets koncertā izpildīja savas labākās dziesmas un hitus, starp tiem arī 2016. gada vērtīgāko dziesmu «Debesis iekrita tevī», kas ir mūziķu kopdarbs ar grupu «Prāta vētra». Pirms un pēc koncerta klausītājus izklaidēja DJ Vento.

Dueta «Musiqq» pēdējais koncerts Anglijā notika pērn, lielākajās latviešu Līgo svinībās ārzemēs – «Jāņu festivāls 2016», kas notika Anglijas vidienes latviešu lauku īpašumā «Straumēni». Toreiz dueta «Musiqq» uzstāšanās izpelnījās simtiem fanu ovācijas, tāpēc pēc daudzkārtējiem latviešu fanu lūgumiem Anglijā, iecienīto latviešu mākslinieku uzstāšanās šogad bija ļoti gaidīta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu