Kāpēc Latvijā bagātākais vīrietis uz pirksta nenēsā laulības gredzenu? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/Leta/Jānis Škapars/Apollo

Baņķieris Oļegs Fiļs un vīnzine Santa Kristiāna Zāmuele apprecējās pagājušā gada 1. oktobrī Rīgas Sv. Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā. Pāris sarunā ar izdevumu «Kas Jauns» atklāj, ka kāzas bijušas ģimenes privāta lieta, tāpēc par to sīkāk stāstīt nevēlas, taču atklāj, kāpēc Fiļs uz pirksta nenēsā laulības gredzenu.

Miljonāra Oļega Fiļa zeltnesi nerotā laulības gredzens, taču izrādās, ka viņš to nēsā iekārtu kaklā.

«Gredzens man ir kaklā,» izdevumam «Kas Jauns» pastāstījis Fiļs, atraisot kaklasaiti un atpogājot krekla pogas. Viņa laulības gredzens ir iekārts ķēdītē.

Savukārt Fiļa sieva Santa paskaidro, ka viņas vīrs bieži nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, piemēram, futbolu un volejbolu, tāpēc gredzens atrodas viņam ap kaklu. Zāmuele paskaidro, ka, sportojot ar gredzenu pirkstā, var pat salauzt pirkstu.

Atgādinām, ka Zāmuele un Fiļs, salaulājoties aizvadītā gada oktobra sākumā, noslēdza arī mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību. Zāmuele audzina divus bērnus no iepriekšējās laulības, bet Fiļs - četrus.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu