«Židrūns» jaunajā videoklipā rada «nolemtības noskaņu» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl pirms Lielās talkas neatkarīgās rokmūzikas grupa «Židrūns» devās Latvijas mežos un laukos, kur aizvadīja vairākas filmēšanas talkas Drustos, Piebalgā un citviet Vidzemē, lai radītu mūzikas video dziesmai «Tur, kur neķer», «Apollo» informē grupas pārstāvji.

Videoklips «Tur, kur neķer» līdzinās īsfilmai ar stāstu un personāžiem, un rada noskaņu, kādu grupa nav uzskatījusi par sev raksturīgu.

Drustu un apkārtējo pagastu iedzīvotāji, kuri apmeklēja video izrādīšanu Drustu Tautas namā 20. aprīlī, darbā saskatīja vielu pārdomām.

«Stāsts ir par galvenās varones cīņu ar viņai jau nosprausto likteni un tā lieciniekiem. Režisora vīzija skatītājam vislabāk uztverama, kad dziesmas lirika papildina klipa vēstījumu ar tā sūro nolemtības noskaņu,» stāsta video autors Matīss Saulītis.

Galveno lomu atveido aktrise Laura Atelsone, citās lomās: Māra Blome, Vilnis Švāns, Jevgenijs Načiss, Juris Cers un Oskars Rozenblats.

«Tur, kur neķer» ir kompozīcija no albuma «Židrūns un tas, ko nevar nest», ko 2016. gadā izdeva I Love You Records.

Latvijā grupu varēs skatīt divos vasaras festivālos: «Pagalms» Jūdažos jūnijā un «Vadātājs» Blankenfeldes muižā augustā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu