Cik kilogramu sver Kima Kardašjana?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ kimkardashian

TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana vienmēr ir bijusi pazīstama ar savu šmaugo vidukli un pilnīgajām formām. Tagad daiļava sociālajos tīklos atklāja, cik kilogramu patiesībā viņa sver.

Pēdējā gada laikā Kardašjana ir ieturējusi diētas un aktīvi sportojusi, cenšoties iegūt savu sapņu figūru. Apmeklējot pokera turnīru, kas tika rīkots par godu vēža slimniekiem, TV dīva saņēma daudzus komplimentus no savām māsām Hlojas Kardašjanas un Kendalas Dženeres, kuras māsu slavēja par tievo augumu.

Tajā brīdī Kardašjana atklāja, ka tagad sver tikai 53 kilogramus, piebilstot, ka šāds svars ir kopā ar pieaudzētajiem matiem.

Kendala Dženere savu māsu salīdzināja ar rokassomiņu, sakot, ka “tā ir tik pat maza kā tu”. Skaudīgs tonis bija dzirdams arī Hlojas Kardašjanas balsī, kura Kimu salīdzināja ar “staigājošu lelli”.

“Kimberlij, es varu redzēt tev cauri! Tavi pieaudzētie mati, dibens, krūtis, tas viss ir smags, bet tava jostasvieta ir tik plāna kā mans mazais pirkstiņš!” piebilda Hloja. 

 

I’m really shy...

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

WTP

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Google the benefits of pineapple juice ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu