Kombuļu Inesei uzradies jauns kavalieris (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/inese.addario

Pēc laulības šķiršanas ar itāli Paskvāli Adario pērnā gada nogalē dziedātāja Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte pēc septiņu gadu neredzēšanās tikusies ar četru dēlu tēvu un bijušo vīru Ēriku Cibuļski.

Tikšanās laikā Rīgā Cibuļskis kārtējo reizi piedāvājis atkal būt kopā un uzsākt koncertdarbību, taču Inese atzinusi, ka kopīgu nākotni pēc visiem pāridarījumiem vairs nevēlas.

«Pirmais no pārsteigumiem man bija, kad Ēriks mani uzrunāja par cālīti... Tieši tā, kā viņš mani sauca kopābūšanas laikā. Tāpat, staigājot pa Rīgu, viņš uzvedās tā, it kā mēs nekad nebūtu šķīrušies. Mēģināja mani apskaut vai kā citādi pieskarties.

Ēriks aicināja mani doties uz humpalām un jautāja, vai man nevajag apavus, tāpat piedāvāja doties paēst uz Rīgas Centrāltirgu. Ja mēģināju iebilst par maltītei izvēlēto vietu, viņš kļuva uzstājīgs. Viņš vēl aizvien pret mani izturas kā pret privātīpašumu un pa šiem septiņiem gadiem nav mainījies nemaz. Tāpat aizvien ir greizsirdīgs. Piemēram, kad man zvanīja telefons, Ēriks man pārmeta: «Atkal tev tie itāļi zvana?»,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja dziedātāja.

«Kā saprotu, Ēriks jūtas vainīgs, ka mani iesūdzēja tiesā par uzturlīdzekļu piedziņu par labu viņa aizgādībā palikušajiem bērniem. Es viņam šo neapdomīgo soli esmu piedevusi. (..) Satikšanās vakarā jau bijām uz diviem koncertiem, bet kāda tam jēga? Kamēr es dziedāju, Ēriks nosēdēja malā un skatījās, bet man bija jāpelna nauda, lai segtu tiesas izdevumus 170 eiro,» izdevumam atklāj Inese.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu