Ilze Vazdika jaunības dullumā «sapinusies» ar cietumniekiem (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

TV3 seriāla «UgunsGrēks» Mildas lomas atveidotāja un Dailes teātra aktrise Ilze Vazdika (73) dzīvē ir pretstats smaidīgajai un allaž laipnajai pavārītei – padomdevējai. Ilze dzīvo viena - viņai nav ne mīļotā cilvēka, ne bērnu, tomēr aktrise neskumst – viņai dzīvē bijuši visādi kavalieri, pat cietumnieki, tomēr neviens puisis aktrisei nav bijis pat prātam.

Lai arī talantīgā aktrise dzīvo viena, viņa nekad nav sūdzējusies par ģimenes trūkumu – Vazdika visu mūžu dzīvojusi trijatā ar vecākiem. 33 gadu vecumā, kad aktrise sākusi domāt par savas ģimenes dibināšanu, viņa atskārtusi, ka nav neviena, kuru viņa no sirds mīlētu.

«Vispār nebija kārtīga vīrieša, tikai tādi neriktīgi, nezinu, kāpēc tieši viņi uz mani skatījās! Un tad kādā brīdī sāku domāt - kam man to vajag? Es taču savus nervus nebendēšu šitādu tipu dēļ! Tā es samierinājos ar domu, ka ģimenes nebūs,» žurnālam «Ieva» pastāstījusi 73 gadus vecā aktrise.

Pēc Vazdikas sacītā, tos puišus, kas visu darīja pareizi, viņa uzskatījusi par «ņuņņām», tāpēc aktrise savā jaunības dullumā «sapinusies» ar diviem cietumniekiem.

«Toreiz ar mani tika publicēta intervija. Viņi ieraudzīja manu smuku bildi un rakstīja uz teātri. (..) Un es taču viņiem vēl atbildēju. Lai Dievs žēlīgs, šitā iepīties! Viņi taču mani uzmeklēja, taču man ātri vien bija skaidrs, ka jātaisās no šiem vaļā, cietumnieki ir ļoti īpatnēji cilvēki,» izdevumam atklājusi Vazdika.

Lai arī Ilzei Vazdikai nav ne ģimenes, ne bērnu un mazbērnu, aktrise izdevumā to dēvē par savu nolemtību un, viena dzīvodama, jūtas brīnišķīgi.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu