Viltvārži no Kambalas līgavas profila izprašņā meiteņu kailfoto (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla «Klubs» redakcija ziņo, ka viņu vārdā krāpnieki prasa meitenēm iesūtīt savus fotoattēlus un videomateriālus.

Ziņas sūtītas no basketbolista Kaspara Kambalas topošās sievas - modes dizaineres Zanes Pertnikas-Gromovas - sociālā tīkla «Facebook» profila, kas nesen uzlauzts.

«Žurnāla «Klubs» redakcija informē, ka tā nevienu personu nav pilnvarojusi darboties par starpnieku fotomodeļu piesaistīšanai un neuzņemas atbildību par viltvāržu rīcību.

ziņo izdevums

 

Be Your own kind of beautiful #cyprus ? #friday #fridaymood

A post shared by Zane Pertnika-Gromova (@fashionworldby_zg) on

 

#Repost @magazine_klubs with @repostapp ・・・ Kaspars Kambala @kambalakaspars vienmēr pratis būt pamanāms gan basketbola laukumā, gan ārpus tā, tādēļ, iespējams, šāda neikdienišķa fotosesija nevienu pat īpaši nepārsteidz. Nu pamēģiniet iztēloties- kurš no vietējiem basketbolistiem tam varētu būt vēl labāk piemērots? Kaspara un Zanes @fashionworldby_zg stāstu meklē jaunajā, novembra KLUBS. Foto: Toms Norde @tomsnorde Stils: Jūlija Verbicka Grims un matu sakārtojums: Dita Grauda @ditagrauda #klubs #magazineklubs #zurnalsklubs #photoshoot #couple #style #mensmagazine #photography

A post shared by Zane Pertnika-Gromova (@fashionworldby_zg) on

 

Overcome the devils with a thing thats called Love ❤️ #cyprus #lovethelife #shinebrightlikeadiamond?#aweakening #grateful

A post shared by Zane Pertnika-Gromova (@fashionworldby_zg) on

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu