Foto: Modeles Santas Auziņas dzīve ar Holivudas aktieri Kveidu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash/Vida Press

Pagājušā gada vasaras izskaņā ārvalstu bulvārprese vēstīja, ka amerikāņu aktieri Denisu Kveidu (63) vieno romantiskas jūtas ar modeli Santu Auziņu (30). Pāris joprojām ir kopā, un paparaci piefiksējuši daiļavu kopā ar mīļoto vīrieti dažādos pasākumos, kā arī laiski baudot divvientulību.

Lai arī Santas Auziņas vārds ir latvisks un modele prot latviešu valodu, ārvalstu mediji norāda, ka viņa ir franču-kanādiešu modele, kura dzimusi Kanādā, bet šobrīd dzīvo Londonā. 

Modele nekautrējas publicēt abu attiecības savā «Instagram» profilā. Arī Paparaci seko līdzi pāra gaitām.

Holivudas aktieris Kveids divas reizes ir nominēts «Zelta globusa» balvai un lielāko atpazīstamību ieguvis, pateicoties lomām filmās «Frequency» (2000) un «Far from Heaven» (2002).

Denisam Kveidam bijušas neskaitāmas mīlas dēkas ar dažādām aktrisēm, modelēm un dziedātājām. Viņš trīsreiz bijis precējies, tostarp ar slaveno aktrisi Megu Raienu. No divām sievām Kveidam kopumā ir trīs bērni.

 

#celebrityfightnight #muhammadali #arizona #phenix #harrisonford #funtimes #dresstoimpress

A post shared by @santaauzina on

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu