Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11120666t1h863e.jpg)
Nepieciešams:
- maize (rupjmaize, ķieģelītis vai saldskābmaize)
- 1-2 ķiploki
- 100 grami majonēzes
- 100 grami skābā krējuma
- 150 grami siera
- eļļa
- dilles
- sāls, pipari
Pagatavošana:
Maizi sagriež vēlamās formas šķēlītēs un apcep eļļā līdz tā paliek brūnāka. Katru šķēli no abām pusēm aprīvē ar nomizotu ķiploka daiviņu.
Bļodā lej majonēzi un skābo krējumu, pievieno sarīvētu sieru un sakapātas dilles. Visu kopā samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.