Ģirts Ķesteris par attiecībām: Esmu ļoti foršs čalis - esmu dāvaniņa (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris (53) ir pazīstams ne tikai ar savām lomām teātrī un filmās, bet arī ieguvis vienu no iekārojamāko Latvijas vecpuišu statusiem. 

Ģirts bijis precējies ar aktrisi Leonardu Ķesteri, un viņu laulībā pasaulē nāca dēls Pauls. Vēlāk attiecībās ar skatuves partneri Aiju Dzērvi piedzima meita, savukārt pēdējos gados viens no apspriestākajiem pāriem ir Ķesteris un Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska, kuri te ir, te nav kopā.

Neskatoties uz Ķestera attiecību pieredzi, viņš atzinis, ka nav lemts ilgstošām attiecībām un laulības dzīvei.

«Ja gribi laimīgu laulību, tev jāgrib labas attiecības. Mīļo cilvēk, nu, nebūs tev tās! Jo, lai būtu labas attiecības, ir jāatmet jebkuri priekšstati par otru cilvēku, jāpieņem otrs tāds, kāds viņš ir, jāiemīl viņa vājības, neglītā puse. Teorijā tas ir iespējams, bet dzīvē – nav,» intervijā žurnālam «Ieva» atzinis aktieris.

Vaicājot, vai aktieris būtu piemērots tādai ģimenes dzīvei, kurā ir divi cilvēki vien, aktieris atzīst, ka attiecībās ir «sačakerēts», jo Ģirtam dzīvē bijis viens piemērs - vecāki visu mūžu dzīvojuši kopā.

Neskatoties uz skarbo viedokli par laulības dzīvi, Ķesteris atzīst, ka attiecībās nav paškritisks un patiesībā sevi uzskata par «foršu čali».

«Pēc dziļākās būtības jau esmu ļoti foršs čalis! (..) Esmu dāvaniņa. Kur vēl otru tādu rast,» smejot stāsta aktieris.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu