Šadurskis pērn palielinājis savus ienākumus un uzkrājumus (52)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V) pērn palielinājis gan savus uzkrājumus, gan arī ienākumus, liecina Valsts ieņēmumu dienesta mājaslapā publiskotā amatpersonas deklarācija.

Politiķis deklarējis, ka 2016.gadā atalgojumā kopumā saņēmis 66 638 eiro. Lielākā atalgojuma daļa jeb 54 063 eiro nākusi no ministra amata. Vēl 7075 eiro ministrs nopelnījis, pasniedzot Rīgas Tehniskajā universitātē, savukārt pirms kļūšanas par ministru Šadurskis Saeimā atalgojumā saņēmis 5499 eiro.

Salīdzinot ar 2015.gadu, Šadurska kopējie ienākumi pieauguši par 24 570 eiro.

Tāpat amatpersonai dažādās bankās kopumā uzkrāti 13 348 eiro. 2015.gada deklarācijā uzkrājumus Šadurskis nebija norādījis.

2016.gadā Šadurska īpašumu un kopīpašumu saraksts pieaudzis par vienu būvi Pārgaujas novadā, kas ir kopīpašumā. 2015.gadā Pārgaujas novadā Šadurskis jau deklarēja vienu kopīpašumā esošu būvi.

Kopumā ministra īpašumā ir zeme Krāslavas pagastā, Ūdrīšu pagastā un Ilzeskalna pagastā, kur atrodas arī īpašumā esoša būve. Šadurskim pieder arī būve Rīgā, bet vēl četri nekustamie īpašumi ir kopīpašumā - divas būves Pārgaujas novadā, kā arī zeme un būve Jūrmalā.

Šadurskim pieder arī 1994.gadā reģistrēta piekabe un 2007.gadā reģistrēta automašīna «Honda CRV».

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu