Džonijs Deps apsūdzēts pastāvīgā melošanā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Džonija Depa (53) bijušie finanšu menedžeri «The Management Group» (TMG) apsūdzējuši viņu melošanā un vērsušies pret aktieri tiesā, jo gada sākumā Deps viņus iesūdzējis tiesā par naudas izšķērdēšanu un 40 miljonu dolāru liela parāda radīšanu.

TMG laiduši klajā paziņojumu, ka bijušais klients pastāvīgi ignorējis viņu brīdinājumus par esošo finansiālo situāciju un turpinājis dzīvot, tērējot apmēram divus miljonus dolāru mēnesī. «Viņš pastāvīgi melo un atsakās uzņemties atbildību par savu absurdo rīcību. (..) Viņš savās finansiālajās problēmās var vainot tikai pats sevi.»

«17 gadu laikā TMG darīja visu iespējamo, lai aktieri aizsargātu no sevis paša,» norādījis TMG advokāts Maikls Kamps.

«Es vairāku gadu garumā esmu strādājis ļoti, ļoti smagi un uzticējies cilvēkiem, kuri mani acīmredzami ir pievīluši. (..) Kāpēc viņi mani paturēja kā klientu, ja it kā biju tik nekontrolējams?» par 17 gadus ilgo sadarbību ar menedžeriem Deps izteicies intervijā ar «Wall Street Journal».

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu