Francijas pirmās lēdijas stils: no mini kleitām līdz francūzietes vienkāršībai (168)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/AFP/Reuters/Scanpix

Par Francijas jaunievēlēto prezidentu oficiāli kļuvis 39 gadus vecais centrists Emanuels Makrons, savukārt par valsts pirmo lēdiju - 64 gadus vecā Bridžita Tronē (Brigitte Trogneux). Fotogalerijā piedāvājam aplūkot viņas dažādo stilu atšķirīgos pasākumos.

Laikā, kad Emanuels Makrons strādāja par Francijas ekonomikas ministru, Bridžita Tronē sabiedrībā bieži vien devās mini kleitās un krāsainās augstpapēžu kurpēs. Savukārt šobrīd Francijas pirmā lēdija iecienījusi francūzietēm raksturīgo vienkāršu stilu - tumšas krāsas bikses komplektā ar vienkārša piegriezuma mēteļiem un žaketēm.

Kā jau francūziete, Bridžitas mīļākie ir vienkrāsaini apģērbi galvenokārt tumšos toņos - tumši zilos, pelēkos un melnos. Tomēr viena no viņas mīļākajām krāsām šķiet ir zilā, jo neizpaliek arī šādu toņu apģērbi. Tronē ir arī sportiska stila piekritēja - uz atbilstošiem pasākumiem viņa nekautrējas doties brīvā laika apavos un jakās.

Jau ziņots, ka jaunievēlētais Francijas prezidents Emanuels Makrons ar skolotāju Bridžitu Tronē ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus. Abi iepazinās skolā, kad Makronam bija 15 gadi.

Makrons privātskolā mācījies vienā klasē ar tolaik laulātās trīs bērnu māmiņas meitu, kad iemīlējies drāmas pasniedzējā un atzinies viņai mīlestībā.

Tronē žurnālam «Paris Match» pērn atklājusi, ka jau 17 gadu vecumā Emanuels paziņojis – lai ko viņa darītu, viņš ir apņēmies iestūrēt laulības ostā tieši ar Bridžitu.

Makrons jau vairākkārt presei paziņojis, ka netaisās slēpt sievu un nekaunas no abu attiecībām: «Neviens šīs attiecības nesauktu par neparastām, ja mūsu vecumi būtu apmainīti vietām. Cilvēki vienkārši nespēj pieņemt kaut ko, kas ir patiess un unikāls,» uzskata politiķis.

Komentāri (168)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu